Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 15. 11. 2019. u 13:53
Uređeno: 16. 12. 2019. u 14:21
Natasha Kathleen Ružić

U ponedjeljak i utorak, 11. i 12. studenoga održane su konferencija "Povratništvo i gospodarski razvoj" i panel rasprava "Remigracije i kružne migracije kao kohezijska strategija".

Organizatori konferencije bili su Zaklada-Konrad-Adenauer u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Hrvatska matica iseljenika.

Konferencija je poslužila svrsi, povezivanju sudionike te poticanju rasprave, koja je bila stimulirajuća i zanimljiva o ključnim problemima i potencijalima njihova rješavanja, razvoja gospodarstva i dobrobiti hrvatskoga naroda u zemlji i iseljeništvu.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS