Objavljeno: 13. 12. 2019. u 19:39
Uređeno: 12. 2. 2020. u 12:08
Natasha Kathleen Ružić

U srijedu 11.12.2019 dr. sc. Natasha Kathleen Levak iz Znanstvenog zavoda Fakulteta hrvatskih studija bila je gost na poslovnom doručku Venatus Jones koji se održao u Kongresnom centru FORUM Zagreb. Tim iz Venatus Jonesa sastoji se od povratnika iz hrvatske dijaspore iz različitih zemalja (Australije, Kanade, Njemačke i Amerike) koji su formirali višestruko kvalificirani tim spreman da lokalnom poduzetniku donese inovativno poslovno planiranje. Tim se već može pohvaliti širokim krugom klijenata i nudi program od 40 tjedana po vrlo povoljnoj cijeni. Slušanje strategije ovog tima za izgradnju hrvatskog poduzetničkog potencijala i vlastite budućnosti ovdje je bilo inspirativno.
 

Natasha je upoznala tim Venatusa Jonesa: Eugene Brčić Jones, Gerhard Šarić, Aleksandra Papac i Mark Mocnaj

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS