Objavljeno: 13. 12. 2019. u 19:39
Uređeno: 16. 12. 2019. u 14:21
Natasha Kathleen Levak

U srijedu 11.12.2019 dr. sc. Natasha Kathleen Levak iz Znanstvenog zavoda Fakulteta za Hrvatskih studija bila je gost na poslovnom doručku Venatus Jones koji se održao u Kongresnom centru FORUM Zagreb. Tim iz Venatus Jonesa sastoji se od povratnika iz hrvatske dijaspore iz različitih zemalja (Australije, Kanade, Njemačke i Amerike) koji su formirali višestruko kvalificirani tim spreman da lokalnom poduzetniku donese inovativno poslovno planiranje. Tim se već može pohvaliti širokim krugom klijenata i nudi program od 40 tjedana po vrlo povoljnoj cijeni. Slušanje strategije ovog tima za izgradnju hrvatskog poduzetničkog potencijala i vlastite budućnosti ovdje je bilo inspirativno.
 

Natasha je upoznala tim Venatusa Jonesa: Eugene Brčić Jones, Gerhard Šarić, Aleksandra Papac i Mark Mocnaj

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS