Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 20. 4. 2018. u 09:49
Uređeno: 24. 4. 2018. u 12:53
Tea Cacović

Rok za prijavu: ponedjeljak, 30. travnja 2018.
Prijave za ove potpore potrebno je dostaviti na adresu elektroničke pošte potpora@unizg.hr te u tiskanom i potpisanom obliku na:

Sveučilište u Zagrebu(za potpore istraživanjima);Trg Republike Hrvatske 14; 10 000 Zagreb

Sukladno članku 1. Odluke o raspodjeli sredstava za namjensko financiranje znanstvene i umjetničke djelatnosti u 2018. godini Sveučilište u Zagrebu donijelo je odluku o iznosu visine 610.488,86 kn predviđenom za potporu znanstvenim i umjetničkim istraživanjima u interdisciplinarnom području, u Centru za istraživanje i prijenos znanja u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu te u ostalim istraživanjima izravno prijavljenima preko Sveučilišta.

Navedene je prijave potrebno napraviti na obrascu.

Upute za ispunjavanje obrasca i kriterije za pojedina područja, kao i svu ostalu dokumentaciju možete pronaći ovdje

Za sva se dodatna pitanja možete obratiti na mail adresu upitiVIF@unizg.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS