Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 24. 4. 2018. u 12:41
Uređeno: 24. 4. 2018. u 12:53
Sara Paraga

Produžuje se rok za predaju potpora u interdisciplinarnom području, u Centru za istraživanje i prijenos znanja u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu, te u ostalim istraživanjima izravno prijavljenima preko Sveučilišta do srijede, 02. svibnja u 16:00 sati.

Prijave za ove potpore potrebno je dostaviti na adresu elektroničke pošte potpora@unizg.hr te u tiskanom i potpisanom obliku na:

Sveučilište u Zagrebu

(za potpore istraživanjima)

Trg Republike Hrvatske 14

10 000 Zagreb

 

Za sva se dodatna pitanja možete obratiti na mail adresu upitiVIF@unizg.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS