Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 3. 12. 2018. u 10:06
Sara Paraga

Agencija za mobilnost i programe EU objavila je natječaj za Sveučilište u Fribourgu (Švicarska) koje nudi stipendije za znanstvenoistraživačke boravke. Stipendije su u trajanju od četiri (4) mjeseca na doktorskoj razini i u trajanju od jednog (1) do tri (3) mjeseca na poslijedoktorskoj razini u akademskoj godini 2019./2020.

Stipendije su, među ostalima, namijenjene i hrvatskim državljanima.

Rokovi za prijavu na obje razine: 28. veljače 2019. za boravak koji počinje najranije 01. rujna 2019.

                                               31. srpnja 2019. za boravak koji počinje najranije 01. veljače 2020.

Detaljne informacije o stipendijama i o postupku prijave na natječaj nalaze se u niže navedenim dokumentima te na mrežnim stranicama.

Za sve dodatne informacije može se obratiti na e-mail adresu: international-scholarship@unifr.ch.

Dokumenti

Natječaj za znanstvenoistraživačke boravke na Sveučilištu u Fribourgu - doktorska razina

Natječaj za znanstvenositraživačke boravke na Sveučilištu u Fribourgu - poslijedoktorska razina

 

 

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS