Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 22. 1. 2019. u 11:49
Sara Paraga

U sklopu programa „Türkiye Scholarships“ objavljen je natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij te istraživački boravak u Turskoj za akademsku godinu 2019./2020.

Natječaj je otvoren od 15. siječnja do 20. veljače 2019. godine, a više informacija o samom natječaju te uvjetima i načinu prijave svi zainteresirani mogu pronaći na mrežnim stranicama:

https://www.turkiyeburslari.gov.tr/

Prijave se podnose isključivo on-line na mrežnoj stranici:

https://tbbs.turkiyeburslari.gov.tr/

Za dodatne informacije o natječaju i načinu prijave možete se obratiti na adresu e-pošte: info@turkiyeburslari.gov.tr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS