Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 11. 2. 2019. u 10:51
Sara Paraga

Austrijska akademija znanosti, u sklopu programa Joint Excellance in Science and Humanities, objavljuje natječaj za stipendije znanstvenicima koji su doktorirali u posljednjih deset godina za istraživački boravak u Austriji u trajanju od dva (2) do šest (6) mjeseci u razdoblju od prosinca 2019. do prosinca 2020. godine.

JESH (Joint Excellance in Science and Humanities) je program financiranja Austrijske akademije znanosti koji mladim znanstvenicima iz svih područja istraživanja i ciljanih zemalja nudi mogućnost pokretanja ili intenziviranja međunarodne suradnje.

Putem JESH programa Austrijska akademija znanosti promiče razvoj i intenziviranje suradnje između istaknutih mladih istraživača iz inozemstva i znanstvenika u Austriji.

Detaljne informacije na engleskome jeziku o uvjetima natječaja, kao i o mogućnostima sudjelovanja možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS