Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 9. 4. 2019. u 16:20
Uređeno: 9. 4. 2019. u 16:21
Sara Paraga

U suradnji Akademije Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (WIPO Akademija) s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske i Sveučilištem u Zagrebu od 27. svibnja do 7. lipnja 2019. godine, održat će se osma po redu Ljetna škola za intelektualno vlasništvo.

 

Ljetna škola u trajanju od dva tjedna nudi neprocjenjiv obrazovni program koji obuhvaća cijelo područje intelektualnog vlasništva.

Cilj Ljetne škole jest pružiti mogućnost studentima viših godina studija i mladim stručnjacima da steknu više znanja o intelektualnom vlasništvu, da shvate njegovu vrijednost kao pokretača gospodarskog, socijalnog, kulturnog i tehnološkog razvitka te da saznaju više o ulozi WIPO-a u globalnom upravljanju intelektualnim vlasništvom.

Za polaznike Ljetne škole raspoloživo je 30 mjesta, radni jezik je engleski.

Kandidati se mogu prijaviti putem prijavnice na internetu do 30. travnja 2019. godine.

Više informacija o održavanju ljetne škole i uvjetima registracije možete pronaći ovdje te na:

Telefon: (+385)  1 61 06 359
Faks: (+385)  1 61 12 017
El. pošta: akademija@dziv.hr
Internet: www.dziv.hr

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS