Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 3. 6. 2019. u 09:41
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s hrvatskim poglavljem Marie Curie Alumni Association u okviru otvorenog natječaja za Individualne stipendije upućuje poziv za sudjelovanje na okruglom stolu Moje Marie Curie postdoc iskustvo, a nastavno na radionicu za pisanje projektnog prijedloga Individualnih stipendija, koja će se održati 12. lipnja 2019.

Okrugli stol će se održati neposredno nakon radionice, 13. lipnja 2019. godine, u Agenciji za mobilnost i programe EU (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 10:00 sati.

Cilj okruglog stola je predstaviti praktična iskustva hrvatskih istraživača u pisanju, prijavi i implementaciji Marie Curie postdoktorskih stipendija. U drugom dijelu događanja sudionici će se imati priliku upoznati sa strukturom projektnog prijedloga.

Događanje je namijenjeno doktorandima i iskusnim istraživačima koji su zainteresirani za razvoj svoje karijere putem Marie Sklodowska-Curie akcija, ali i prilika za sve one istraživače koji neće biti u mogućnosti sudjelovati na prethodnoj radionici za pisanje projektnog prijedloga. Također, sudjelovanje na okruglom stolu je potencijalna prilika za umrežavanjem i dijeljenjem iskustava.

Sudjelovanje je moguće prijaviti putem poveznice.

Rok za prijavu je do petka 7. lipnja 2019. godine. Broj prijava je ograničen.  

U slučaju poteškoća s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja potrebno je obratiti se na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS