Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 26. 9. 2019. u 10:45
Tea Cacović

U okviru Net4Mobility+ mrežnog projekta nacinalnih osoba za kontakt za Marie Sklodowska-Curie akcije, za sve nove i potencijalne sudionike organizira se ITN webinar o mogućnostima sudjelovanja za organizacije, praktičnim savjetima za pisanje projektnog prijedloga.

Webinar u trajanju od 1 sata održat će se 6. studenog 2019 s početkom u 14 sati.

Webinar je namijenjen sveučilištima, istraživačkim centrima, istraživačima, adminstrativnom osoblju, pripadnicima poslovnog sektora, kao i svim ostalim zainteresiranima.

Prijava za webinar dostupna je ovdje.

Više informacija o samom webinaru možete pogledati ovdje.

Ovogodišnji natječaj za Mreže za inovativno osposobljavanje otvoren je do 14. siječnja 2020.

Za više informacija, možete se obratite Sandri Vidović na adresu e-pošte: sandra.vidovic@mobilnost.hr, nacionalnoj osobi za kontakt za Marie Sklodowska-Curie akcije.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS