Objavljeno: 26. 9. 2019. u 10:45
Tea Cacović

U okviru Net4Mobility+ mrežnog projekta nacinalnih osoba za kontakt za Marie Sklodowska-Curie akcije, za sve nove i potencijalne sudionike organizira se ITN webinar o mogućnostima sudjelovanja za organizacije, praktičnim savjetima za pisanje projektnog prijedloga.

Webinar u trajanju od 1 sata održat će se 6. studenog 2019 s početkom u 14 sati.

Webinar je namijenjen sveučilištima, istraživačkim centrima, istraživačima, adminstrativnom osoblju, pripadnicima poslovnog sektora, kao i svim ostalim zainteresiranima.

Prijava za webinar dostupna je ovdje.

Više informacija o samom webinaru možete pogledati ovdje.

Ovogodišnji natječaj za Mreže za inovativno osposobljavanje otvoren je do 14. siječnja 2020.

Za više informacija, možete se obratite Sandri Vidović na adresu e-pošte: sandra.vidovic@mobilnost.hr, nacionalnoj osobi za kontakt za Marie Sklodowska-Curie akcije.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Služba za informatičke i računalne poslove
QuiltCMS