Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 25. 10. 2019. u 12:05
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Austrian Research Promotion Agency (Österreichische Forschungsförderungsgesellschaft - FFG) organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje kroz ENRICH mrežu te Marie Skłodowska – Curie RISE (Research and Innovation Staff Exchange) projekte.

Informativni dan održat će se u petak, 15. studenog 2019. godine, u Hotelu Dubrovnik s početkom u 9 sati.

ENRICH je globalna mreža centara koja promiče internacionalizaciju i suradnju u području znanosti, tehnologije i inovacija između europskih organizacija s partnerima iz Brazila, Kine i Sjedinjenih Američkih Država.

Razmjena iskustva i znanja u međunarodnoj i međusektorskoj suradnji te mobilnost osoba uključenih u inovacijske i istraživačke aktivnosti posebni su fokus RISE projekata Marie Skłodowska – Curie akcija.

Ovogodišnji natječaj za razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija otvoren je do 28. travnja 2020. godine, a za njega je unutar proračuna za Marie Skłodowska - Curie akcija predviđeno 80 milijuna eura.

Cilj ovog informativnog dana je upoznavanje sa specifičnostima i mogućnostima koje ENIRCH mreže i RISE projekti nude potencijalnim korisnicima.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, kao i privatnim poduzećima.

Informativni dan održati će se na engleskom i hrvatskom jeziku.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 11. studenog 2019. godine.

 U slučaju poteškoća s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja možete se obratiti na adresu e-pošte sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS