Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 4. 12. 2019. u 10:02
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe EU organizira nacionalni informativni dan za tematsko područje „Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života“ (SC1) programa Obzor 2020.

Informativni dan održat će se 12. prosinca 2019. godine s početkom u 9:00 sati u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb).

Zainteresirani sudionici tijekom informativnog dana upoznat će se s uspješnim projektima hrvatskih prijavitelja kao primjerima dobre prakse, čut će izlaganje evaluatora projekata, upoznati se s aktivnostima RIS Hub eit Health-a, te će saznati koje su mogućnosti potpore za program Obzor2020. u Hrvatskoj.

Predstavnici Europske komisije, u izravnom online uključenju, predstavit će aktualne radne programe te otvorene natječaje u tematskom području Obzora 2020. „Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života“ (SC1).

Prijava na informativni dan moguća je najkasnije do utorka 10. prosinca 2019. ili do popunjenja slobodnih mjesta.

Prijava je dostupna na poveznici.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, potrebno je obratiti se na adresu e-pošte: viktor.koska@mobilnost.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS