Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 4. 12. 2019. u 10:49
Uređeno: 4. 12. 2019. u 10:51
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira Informativni dan za tematska područja "Sigurna, čista i učinkovita energija" (SC3) te " Pametan, zeleni i integrirani promet" (SC4) programa Obzor 2020.

Informativni dan održat će se 18. prosinca 2019. godine s početkom u 9:30 sati u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb).

Zainteresirani sudionici tijekom informativnog dana upoznat će se s uspješnim projektima hrvatskih prijavitelja kao primjerima dobre prakse, čut će izlaganje evaluatora projekata te će saznati koje su mogućnosti potpore za program Obzor2020. u Hrvatskoj.

Predstavnica Europske komisije, gospođa Oana Andreea Melinceanu, predstavit će aktualne radne programe te otvorene natječaje u tematskim područjima Obzora 2020. „Sigurna, čista i učinkovita energije“ (SC3) te „Pametan, zeleni i integrirani promet“ (SC4).

Prijava na informativni dan moguća je popunjavanjem obrasca najkasnije do kraja dana 12. prosinca 2019. ili do popunjenja slobodnih mjesta.

U slučaju poteškoća s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, možete se obratiti na adresu e-pošte: tea.sabol@mobilnost.hr.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS