Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 12. 12. 2019. u 10:23
Tea Cacović

Otvoren je poziv na natječaj za Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija u okviru Marie Sklodowska – Curie akcija (MSCA).

Rok za prijavu je 28. travnja 2020. godine.

Natječajna dokumentacija, uključujući i Vodič za prijavitelje dostupna je ovdje.
Za promoviranje međunarodne i međusektorske suradnje, unutar proračuna Marie Sklodowska-Curie akcija, za ovaj natječaj izdvojeno je 80 milijuna eura.
Natječaj je otvoren za sve grane znanosti i područja istraživanja (bottom-up approach), od temeljnih istraživanja do tržišta i inovacijskih servisa.
Natječaj se odnosi na kratkoročnu razmjenu osoblja organizacija poput sveučilišta, istraživačkih centra, poduzeća te drugih neakademskih organizacija.
Sastavljen konzorcij prijavljuje projektni prijedlog koji naglašava mogućnosti umrežavanja, dijeljenja znanja i razvoja vještina osoblja.
Potiče se uključenost neakademskog sektora, industrije i poduzetništva.
Konzorcij je otvoren i za organizacije iz trećih zemalja.
Popis zemalja koje su prihvatljive za te popis zemalja sa potpisanim sporazumima s EU dostupno je ovdje.

Interesi za partnerstvo za RISE projektne prijedloge dostupni su na:
Funding and Tenders Opportunity portalu – na stranicama gdje je objavljen natječaj - ovdje.
Net4Mobility+ mrežnoj stranici - ovdje.

Ako ste zainteresirani za prijavu projekata u okviru navedenog MSCA natječaja ili želite proširiti svoju listu potencijalnih partnera za konzorcije, ispunjeni partnerski profil potrebno je poslati na adresu e-pošte: sandra.vidovic@mobilnost.hr kako bi bio objavljen na Net4Mobiltiy+ mrežnoj stranici.
Obrazac partnerskog profila dostupan je ovdje.

Net4Mobility+ potpora pisanju projektnog prijedloga:
RISE webinar
Success stories
RISE Handbook 2019 (Handbook za 2020. godinu biti će dostupan uskoro)
RISE statistics 2018

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS