Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 9. 1. 2020. u 09:30
Tea Cacović

U nastavku možete pogledati izmjene iz natječaja "Projekt razvoja karijera mladih istraživača" koje je objavila Hrvatska zaklada za znanost.

Upravni odbor Hrvatske zaklade za znanost je odlukom od 7. siječnja 2020. (Klasa: 120-02/20-02/01, Ur.broj: 63-02/01-20-1) odobrio izmjenu natječaja „Projekt razvoja karijere mladih istraživača-izobrazba novih doktora znanosti” DOK-2020-01 u dijelu koji se odnosi na kriterij prihvatljivosti kandidata za mentora.

Sukladno predmetnoj odluci, kandidat za mentora treba biti znanstvenik izabran u znanstveno ili znanstveno-nastavno zvanje koji je doktorski rad obranio najmanje 2 godine prije roka za prijavu na natječaj.

Zbog izmjene uvjeta natječaja rok za prijavu na natječaj „Projekt razvoja karijere mladih istraživača –izobrazba novih doktora znanosti“, DOK-2020-01, produljen je do 21. siječnja 2020. godine (13:00 CET).

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS