Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 14. 2. 2020. u 15:20
Tea Cacović

Malteško vijeće za znanost i tehnologiju objavilo je poziv svim iskusnim istraživačima za prijavu na Individualni program osposobljavanja za dolazeće postdoktorande na Maltu (IF2MT).

Programom se podupiru putni troškovi i troškovi smještaja za iskusne istraživače koji su voljni izraditi projektni prijedlog u suradnji s malteškom institucijom domaćinom za MSCA individualne stipendije, s rokom 9. rujna 2020. (MSCA-IF-2020).

Potpora je namijenjena sudjelovanju istraživača na jednodnevnom treningu na temu MSCA individualnih stipendija, koji će se održati 24. travnja 2020. godine na Malti.

U okviru ove sheme mogu se prijaviti svi iskusni istraživači koji ispunjavaju uvjete prihvatljivosti i mobilnosti.

Podnositelji prijava mogu dostaviti tražene dokumente od 11. veljače 2020. do podneva 31. ožujka 2020. Prijave će se obrađivati po redoslijedu podnošenja.

Više informacija dostupno je na poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS