Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 30. 4. 2020. u 09:17
Tea Cacović

Zajednički istraživački centar Europske komisije (JRC) objavio je Poziv za uspostavljanje strateške suradnje visokoškolskih ustanova koje dodjeljuju doktorate.

Svrha ovog partnerstva je osposobljavanje nove generacije doktoranada iz znanosti i tehnologije.

Poziv je otvoren za sve visokoškolske ustanove i sveučilišta iz država članica EU i zemalja pridruženih istraživačkom programu Obzor 2020.

Rok za prijavu je 15. svibnja 2020. godine.

detaljne informacije možete pogledati ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS