Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 7. 5. 2020. u 10:07
Tea Cacović

SEREN4, mreža nacionalnih osoba za kontakt za područje Sigurna društva: zaštita slobode i sigurnosti Europe i njezinih građana, organizira drugi Info dan i brokerage event za navedeno područje koji će se održati 12. svibnja 2020. godine.

Sudjelovanje na događajima je besplatno, a neke od tema koje će biti obrađene na info danu su:

  • Zaštita kritične infrastrukture
  • Otpornost na katastrofe: Zaštita i osiguranje društva
  • Borba protiv kriminala i terorizma
  • Sigurnost granica i vanjska sigurnost
  • Opća pitanja na području sigurnosti
  • Umjetna inteligencija i sigurnost
  • Digitalna sigurnost

Brokerage event (kratki poslovni sastanci namijenjeni umrežavanju) organizira se preko B2match sustava. Više informacija može se pronaći ovdje, agenda je dostupna ovdje, a prijave su obavezne i otvorene do 8. svibnja 2020. godine.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS