Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 28. 8. 2020. u 13:41
Tea Cacović

Europska komisija objavila dodatni Erasmus+ poziv za KA2 strateška partnerstva za područje visokog obrazovanja, i to s temom „Inovativne prakse u digitalno doba“.

Prijavni rok za dodatni KA2 poziv je 29. listopada 2020. do 12:00 sati (podne).

Projektima s temom digitalizacije očekivani će cilj biti podupirati primjenu digitalnih tehnologija te inovativnih i otvorenih pedagogija u obrazovanju i osposobljavanju. Poziv podupire i upotrebu europskih okvira za digitalne kompetencije, uključujući razvoj i korištenje otvorenih obrazovnih resursa. Prednost će imati oni kojima se promiču inovativne metode i alati za online poučavanje.

Maksimalni iznos financiranja projekata je 300.000,00 EUR, a njihovo trajanje najviše 24 mjeseca. Za područje visokog obrazovanja na raspolaganju je ukupno 431.279,00 EUR.

Propozicije poziva dostupne su u Programskom vodiču (v3 od 25.8.2020), posebno od str. 115. do 122. 

Objavu prijavnih obrazaca očekujemo početkom rujna, a moći ćete ih pronaći na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU www.mobilnost.hr.

Informacije vezane uz ostale sektore objavljene su ovdje: https://www.mobilnost.hr/hr/novosti/dva-nova-poziva-za-prijavu-erasmus-projekata-ka2/

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS