Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 4. 12. 2020. u 15:32
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe EU organizira dvosatni online informativni dan kako bi se predstavile MSCA mogućnosti i glavne promjene MSCA pravila u okviru novog okvirnog programa Obzor Europa.

 

 

Informativni dan  MSCA u Obzor Europa programu održat će se 08. prosinca 2020. (utorak) s početkom u 10 sati, putem GoToMeeting platforme.

Cilj informativnog dana je upoznati sudionike s mogućnostima i pravilima natječaja novog okvirnog programa Obzor Europa, predstaviti rezultate MSCA2020.hr Predsjedavajuće konferencije te predstaviti hrvatsko sudjelovanje u MSCA projektima od 2014. do 2020. godine.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 7. prosinca 2020. godine do 12 sati!

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, možete se obratiti na adresu e-pošte sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Program

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS