Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 15. 1. 2021. u 15:33
Tea Cacović

Zajednički istraživački centar (JRC) organizira konferenciju na visokoj razini vezanu za budućnost europske robotike koja će se održati 27. i 28. siječnja 2021. godine te će obuhvatiti i organizaciju okruglog stola 29. siječnja 2021. godine. Konferencija će se prenositi u živo.

U okviru aktivnosti Science for Policy, konferencija će pružiti znanstvenu, politički te EU usmjerenu analizu navedene tehnologije, dok će rasprave putem panela pokrivati tehničke, ekonomske, obrazovne i socijalne aspekte kako bi se definirali kratkoročni i dugoročni izazovi politika, a posebno u kontekstu oporavka od COVID -19 pandemije.

Prijava na konferenciju, program te ostali detalji dostupni su na službenim stranicama Europske komisije.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS