Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 18. 1. 2021. u 12:39
Tea Cacović

Sveučilište u Padovi (Italija) objavilo je natječaj za treće izdanje Supporting TAlent in ReSearch@University of Padova - STARS@UNIPD programa.

STARS@UNIPD programom financiraju se izvrsni dvogodišnji postdoktorski projekti koje će na Sveučilištu u Padovi provoditi glavni istraživači (Principal Invastigators) bilo koje nacionalnosti.

STARS@UNIPD programom potiču se inovativna i ambiciozna istraživanja Sveučilišta s krajnjim ciljem prijave na projekte Europskog istraživačkog vijeća.

Prihvatljivi istraživači su oni kojima je dodijeljen doktorat u roku od najmanje 2 godine, a najviše 7 godina prije 1. siječnja 2021. i koji će uskoro uspostaviti vlastiti istraživački tim ili pokrenuti vlastito neovisno istraživanje.

Programom se financira dvogodišnja stipendija za glavnog istraživača do 32.000 eura neto te dodatno troškovi namijenjeni za istraživanje.

Rok za prijavu je 12. travnja 2021. do 13:00 sati.

Dodatne informacije dostupne su na mrežnim stranicama programa.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS