Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 26. 3. 2021. u 15:39
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe EU upućuje poziv na webinar o Ključnoj aktivnosti 2 i centraliziranim aktivnostima u novom programskom razdoblju u području visokog obrazovanja.

Webinar će se održati 31. ožujka 2021. od 11:00 - 12:30. 

Tijekom webinara, čut ćete relevantne informacije za prijavitelje Ključne aktivnosti 2 te centralizirane aktivnosti u području visokog obrazovanja u novom programskom razdoblju programa Erasmus +.

Program rada webinara o Ključnoj aktivnosti 2 i centraliziranim aktivnostima u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja bit će objavljen naknadno.

Prijavni obrazac za webinar o Ključnoj aktivnosti 2 i centraliziranim aktivnostima u novom programu Erasmus+ za područje visokog obrazovanja

Rok za prijavu: 28. ožujka 2021.

U razdoblju od 29. ožujka do 1. travnja, održat će se i webinar za Ključnu aktivnost 1 u visokom obrazovanju te webinari za ostala programska područja (za obje Ključne aktivnosti), a sve informacije možete pronaći na poveznici:
https://www.mobilnost.hr/hr/novosti/otvorene-su-prijave-za-niz-webinara-u-sklopu-nove-generacije-programa-erasmus-i-europske-snage-solidarnosti/.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS