O Uredu za projekte i znanstvenu suradnju

Ured za projekte i znanstvenu suradnju osnovan je za potrebe sustavnog praćenja provedbe projektnih aktivnosti na razini visokoga učilišta te pružanje savjetodavne i administrativne potpore primarno znanstveno-nastavnom i suradničkom osoblju, zaposlenicima visokog učilišta, u upravljanju projektima.

U pogledu znanstvene suradnje Ured radi na sustavnom ostvarivanju i unaprjeđenju kvalitetne i produktivne znanstvene suradnje s postojećim i potencijalno strateški zanimljivim domaćim i stranim visokoobrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama.

Ured također organizira i provodi edukativne aktivnosti tematski vezane za upravljanje projektima općenito te edukacije, informativne dane i radionice specifične tematike vezane uz pojedinačne natječaje, specifičnosti i procedure upravljanja i ostale zanimljive teme iz navedenog područja sukladno potrebama ustanove.

Ured također vodi evidenciju o stanju projektnih aktivnosti na visokom učilištu i arhivu natječajne i službene projektne dokumentacije Hrvatskih studija.

Redovito obavještavanje zaposlenika Hrvatskih studija o mogućnostima sudjelovanja u projektima kao i službenu komunikaciju s tijelima u sustavu upravljanja projektima također provodi Ured.

 

Kontakt: Tea Cacović, voditeljica Ureda za projekte i znanstvenu suradnju

              e-adresa: tcacovic@hrstud.hr; projekti@hrstud.hr

              telefon:    (01) 245 7668

 

 


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS