Zaposlenici na projektima izvan HS

Zaposlenici Hrvatskih studija u znanstveno-nastavnim, suradničkim i nastavnim izvanjima suradnici su na raznim znanstveno-istraživačkim projektima na drugim ustanovama, ponajprije na drugim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu, na drugim sveučilištima u RH i u inozemstvu, te na znanstvenim institutima. 

Niže je ažurirani popis zaposlenika Hrvatskih studija na znanstveno-istraživačkim projektima na drugim ustanovama, s nazivima projekata i ustanova na kojima su projekti registrirani. 


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS