Objavljeno: 14. 4. 2015. u 18:15
Uređeno: 14. 4. 2015. u 21:23
Nikolina Pelizotti

Sve ljubitelje kazališne satire, studente i profesore Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, ali i ostale, pozivamo na zajednički odlazak u kazalište Kerempuh. „Cassius“ vas vodi na predstavu Made in Hrvatska koja se održava 30. travnja.

Cijena ulaznice je 35 kn po osobi, a mjesta su ograničena. Prijaviti se te platiti i preuzeti kartu možete do 25. travnja. Prijave primamo isključivo putem elektroničke pošte na dskcassius@gmail.com ili porukom na Facebook stranici. Također, ondje nam se možete obratiti za sve ostale informacije i upite. Veselimo se odazivu i zajedničkom posjetu Kerempuhu.

Idemo u kazalište! :)

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS