Objavljeno: 23. 5. 2015. u 14:14
Uređeno: 23. 5. 2015. u 14:15
Nikolina Pelizotti

Sve studente i profesore kroatologije, ali i ostale, pozivamo na Kroatološki dan. „Cassius“ organizira druženje uz roštilj koje će se održati u popodnevnim satima 29. svibnja 2015., ispred zgrade Društva.

Druženje organiziramo kako bi se studenti zbližili međusobno, ali i s profesorima.

Budući da „Cassius“ nije u mogućnost financirati takvo druženje, troškovi hrane i pića iznosili bi 25 kn po osobi.

Svi zainteresirani neka se jave putem elektroničke pošte na dskcassius@gmail.com ili porukom na Facebook.

Veselimo se odazivu i zajedničkom druženju!

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS