O nama

Psihologija je suvremena društvena znanost koja se razvila kao nezaobilazna znanstvena disciplina, ne samo zbog znanstvenih teorija i spoznaja iz glavnog predmeta svog bavljenja - ljudskog ponašanja i doživljavanja, već i zbog primjene rezultata psihologijskih istraživanja u mnogim područjima ljudskog djelovanja. Zahtjevi za profilom psihologa u razvijenim društvima rastu te se očekuje da će ta struka biti među vodećima po zapošljavanju u idućim desetljećima.

Studijski program omogućuje studentima stjecanje Europske diplome psihologa (EDP) čime je stvorena pretpostavka da svaki student dobivanjem diplome u pogledu profesionalne osposobljenosti i stručnih kompetencija može računati na njezinu cjelovitu prihvaćenost unutar Europske unije. Program studija istovremeno je i originalan, jer slijedi osnovnu koncepciju Hrvatskih studija, a to je da se obrazovanju studenata pristupa interdisciplinarno. Na diplomskoj razini ovakav program omogućuje teorijsku, metodološku i praktičnu naobrazbu, osposobljavanje i trening u više područja primijenjene psihologije, a posebice kliničkom, organizacijskom i obrazovnom. Obrazovanje koje su završili, znanja, kompetencije i vještine koje su stekli a nalaze se u nastavnom planu i programu studija psihologije, pružaju diplomiranom studentu psihologije niz mogućnosti te ga čine kvalificiranim i kompetitivnim sudionikom na postojećem tržištu rada.
O studijskom programu, nastavnicima, studentima i ostalim podacima koji vas zanimaju, pročitajte i pogledajte na stranicama Odjela za psihologiju Hrvatskih studija.


Objavljeno: 20. 11. 2016. u 20:08
Iva Černja Rajter

Uspješno smo međunarodno trgovačko društvo - snažni smo, dinamični i fer. Posvećujemo
puno pažnje motivaciji i angažiranosti svakog pojedinca. Našim zaposlenicima nudimo
različite mogućnosti, uspjeh i sigurnu budućnost.
Što su Vaši zadaci?
Odgovorni ste za obradu životopisa i zamolbi za posao te kontaktiranje kandidata za
selekcijski postupak. Također, asistirate pri psihologijskim testiranjima i administrativna ste
potpora odjelu.
Što očekujemo od Vas?
• student ste završnih godina diplomskog studija psihologije
• želite produbiti svoja znanja iz područja ljudskih resursa
• vaš način rada odlikuju organiziranost, fleksibilnost, komunikativnost te sklonost timskom
radu
• otvoreni ste za stjecanje novih iskustava i spremni na izazove koje donosi rad u
dinamičnom okruženju trgovine
Što Vam nudimo?
• rad u gospodarski uspješnom poduzeću
• raznovrsne, izazovne i odgovorne zadatke
• strukturiranu praksu unutar poduzeća koje je nositelj certifikata „Uzorna tvrtka za
stručnu praksu“
Prijavite se na natječaj putem upitnika na internetskoj stranici:
www.kaufland.hr/karijera, pod „Ponuda poslova“
Za Vaša eventualna pitanja možete nas kontaktirati na:
Mail: karijera@kaufland.hr
Postanite dio našeg tima!
www.kaufland.hr/karijera
 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS