Objavljeno: 2. 11. 2018. u 16:56
Administrator

Postani član pjevačkog zbora Kampusa!

Dragi studenti,

Hrvatski studiji podupiru inicijativu sastavnica i studenata da se na Kampusu Borongaj osnuje Studentski pjevački zbor Kampusa Sveučilišta u Zagrebu. Srdačno pozivam studente da se uključe u njegov nastanak i rad.

Prvi susreti zainteresiranih s voditeljem Zbora održat će se u utorak 6. studenoga i u srijedu 7. studenoga 2018. u 18 sati u dvorani Brač na Hrvatskim studijima (Borongajska cesta 83d).

Zbor će voditi kolega mo. Franjo Bilić, mag. mus.

Dobro došli su svi studenti s Kampusa koji imaju želju pjevati, volju upoznavati glazbu, družiti se s novim prijateljima i kolegama, steći nova iskustva na zajedničkim probama i nastupima i upoznati glazbu proteklih tisuću godina, do današnjih dana.

izv. prof. dr. sc. Mario Grčević, pročelnik

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS