Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Obavijesti
Objavljeno: 15. 7. 2021. u 08:12
Uređeno: 15. 7. 2021. u 08:13
Davor Trbušić
Objavljeno: 5. 7. 2021. u 15:00
Uređeno: 5. 7. 2021. u 15:01
Davor Trbušić
Objavljeno: 30. 6. 2021. u 21:20
Uređeno: 2. 7. 2021. u 19:44
Davor Trbušić

Test apstraktnoga mišljenja počinje 2. srpnja u 15 sati.

Objavljeno: 22. 6. 2021. u 09:43
Uređeno: 22. 6. 2021. u 09:44
Davor Trbušić

S obzirom na velik broj upita i zamolbi za produljenjem roka uplate troškova za pristupanje Testu apstraktnoga mišljenja (TAM), Povjerenstvo za provedbu TAM-a na sjednici održanoj 21. lipnja 2021. donijelo je odluku o produljenju roka uplate do 25. lipnja 2021. u 23.59 sati.

Objavljeno: 17. 6. 2021. u 18:12
Uređeno: 17. 6. 2021. u 18:13
Davor Trbušić

Zdravstvene okolnosti i pandemija bolesti uzrokovana koronavirusom (COVID-19) pred sve nas stavila je nove izazove.

Test apstraktnoga mišljenja (TAM)

OBAVIJEST PRISTUPNICIMA RAZREDBENOGA POSTUPKA ZA PREDDIPLOMSKI STUDIJ PSIHOLOGIJE I PREDDIPLOMSKI STUDIJ KOMUNIKOLOGIJE (jednopredmetni)

 

Obavijest pristupnicima Testa apstraktnoga mišljenja (TAM) u vezi s aplikacijom Postani student

Obavještavamo pristupnike Testa apstraktnoga mišljenja (TAM) da će, uz objavu na našim mrežnim stranicama, sve potrebne informacije o provedbi TAM-a, uključujući i one u vezi s mogućim pomicanjem termina Državne mature, epidemijskim, ili sličnim slučajevima više sile, biti poslane na adresu e-pošte koju ste naveli u sustavu Postani student, kao adresu za primanje obavijesti.

Kako nam je, zbog promjenjivih epidemijskih, ali i drugih relevantnih okolnosti u Republici Hrvatskoj, bitno da pristupnici pravovremeno dobivaju obavijesti o TAM-u, molimo ih da provjere koju su adresu e-pošte naveli za obavještavanje u sustavu Postani student jer pretpostavljamo da istu redovito koriste.

 

DODATNA PROVJERA - TEST APSTRAKTNOGA MIŠLJENJA

Test apstraktnoga mišljenja (TAM) održat će se u petak 2. srpnja 2021. na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska cesta 83d te u prostorima susjednih fakulteta i ustanova na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj s početkom u 15 sati.*

Test apstraktnoga mišljenja (TAM) dužni su polagati pristupnici razredbenom postupku Fakulteta hrvatskih studija koji su prijavili preddiplomski sveučilišni studij Psihologija i preddiplomski sveučilišni studij Komunikologija – jednopredmetni. Prijave za ta dva studija provode se putem aplikacije Postani student (NISpVU), zaključno s utorkom 22. lipnja 2021. (nakon tog roka prijave više nisu moguće).

Za pristupanje Testu apstraktnoga mišljenja (TAM) potrebno je uplatiti 250,00 kn, i to u terminu od 1. do 22. lipnja 2021. Presliku potvrde o uplati TAM-a nije potrebno dostavljati, a pristupnici koji u navedenom razdoblju ne izvrše uplatu neće moći pristupiti TAM-u. Objava rezultata TAM-a planirana je u ponedjeljak 5. srpnja 2021. (moguće su korekcije termina objave unutar jednog dana). Mogući prigovori pristupnika TAM-u primaju se u utorak 6. srpnja i u srijedu 7. srpnja 2021. putem e-adrese: razredbeni_postupak@hrstud.hr i osobno, uz prethodnu najavu.

U nastavku slijedi primjer naloga za plaćanje, pri čemu apeliramo na pristupnike da posebnu pozornost obrate na upisivanje točnog OIB-a na uplatnicu i da čitko unesu svoje puno ime, prezime i točnu adresu, budući da temeljem toga Povjerenstvo za provedbu TAM-a odobrava pristup testu.

Rok za dostavu zamolbi za prilagodbu uvjeta provođenja Testa apstraktnoga mišljenja (TAM)

Molimo pristupnike koji trebaju pristupiti TAM-u, a koji traže prilagodbu uvjeta za provođenje TAM-a zbog mogućih teškoća uzrokovanim različitim oblicima invaliditeta, da do subote 12. lipnja 2021. pošalju zamolbu s preslikom prateće dokumentacije na e-adresu: apetak@hrstud.hr

*Napominjemo da zadržavamo pravo izmjene termina održavanja TAM-a (isključivo zbog mogućega izvanrednoga pomicanja termina Državne mature, epidemijskih, ili sličnih slučajeva više sile). Obavijesti o eventualnim promjenama, obavijesti o tehničkim pojedinostima provedbe TAM-a te raspored pristupnika po dvoranama za testiranje bit će dostupni preko aplikacije www.postani-student.hr i na mrežnim stranicama Fakulteta hrvatskih studija https://www.hrstud.unizg.hr/test_apstraktnoga_misljenja.   


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS