O vanjskom suradniku
Dušan Dožudić, dr. sc.
Zvanje:povjera predavanja
Konzultacije:

Prema dogovoru

Telefon:245-7647
Telefon kućni:7647
E-mail: E-mail
Odsjek : Odsjek za filozofiju

Nastava

sveučilišni preddiplomski

Životopis

Rođen 1981. u Virovitici. Studirao filozofiju i sociologiju na Hrvatskim studijima u Zagrebu gdje je 2004. diplomirao s temom “Fregeovo načelo kontekstualnosti” i doktorirao 2012. s disertacijom “Kontekstualna uvjetovanost referencije singularnih termina”. Od 2006. zaposlen je na Odjelu za filozofiju Hrvatskih studija. Sudjelovao je na znanstvenim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Objavio je nekoliko znanstvenih članaka iz filozofije jezika. Sudjelovao je u organiziranju brojnih domaćih konferencija, bio je član uredništva časopisa Prolegomena i bavi se prevođenjem filozofske literature s engleskog jezika. Od 2007. suradnik je na znanstveno-istraživačkom projektu Znanje i kontekst (voditelj prof. dr. sc. Zvonimir Čuljak). Znanstveni interesi: filozofija jezika, filozofija logike, epistemologija i metafizika.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2017. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS