Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
O djelatniku
Katarina Jelić, mag. psych.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 206
Konzultacije:

Srijedom, 11:00-12:00 h

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU
Godina diplomiranja:2015.
Na odjelu od:2020.

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
Izabrane publikacije

Jelić, K. (2019). Neki prediktori depresivnosti u adolescenciji. Klinička psihologija 12, 1-2, str. 1-18. DOI: 10.21465/2019-KP-1-2-0002.

Jelić, K. i Sliško, A. (2019). Odnos ispitne anksioznosti, samopoštovanja i školskog uspjeha kod učenika osnovne škole. 2. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta. Poster izlaganje. Knjiga sažetaka. Zagreb, HKS.

Jelić, K. i Sliško, A. (2018). Perfekcionizam i depresivnost – implikacije za preventivni rad. Usmeno priopćenje. VII. znanstveno-stručni skup ,,Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici''. Knjiga sažetaka. Filozofski fakultet Osijek.

Jelić, K. (2017). Opiši me – emocionalno opismenjavanje djece i mladih. 1. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta: ,,Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji''. Knjiga sažetaka. Zagreb, HKS.

Profesionalni interesi i članstva

Hrvatska psihološka komora

Hrvatski sveučilišni sindikat

 

Izabrani projekti

Program psihosocijalnoga osnaživanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata – Faza; Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ministarstvo hrvatskih branitelja i Europski socijalni fond. 

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS