Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
O djelatniku
Marija Zelić, mag. soc.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 018
Konzultacije:

Ponedjeljak: 11:00-12:00h

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA SOCIOLOGIJU
Godina diplomiranja:2019.
Na odjelu od:2020.

Nastava

preddiplomski

diplomski

Životopis

Marija Zelić, mag. soc. et. mag. educ. phil. rođena je 14. 12. 1994. u Makarskoj. Preddiplomski i diplomski studij sociologije i filozofije završila je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2019. godine, obranivši diplomski rad Emotikoni – prema kiborgizaciji društva?. Od 2020. godine pohađa poslijediplomski doktorski studij sociologije na Filozofskome fakultetu u Zagrebu.

Područja njenog znanstvenoga i stručnoga interesa su sociologija suvremenih medija i tehnologije te sociologija digitalne kulture. Autorica je nekolicine znanstvenih i stručnih radova te je sudjelovala na nekoliko domaćih i međunarodnih znanstvenih simpozija, konferencija i skupova. Od 2020. godine zaposlena je na Odsjeku za sociologiju Fakulteta hrvatskih studija u suradničkome zvanju asistenta, u znanstvenome polju sociologije.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS