O djelatniku
Tomislav Vodička, prof.
Zvanje:povjera predavanja
Telefon:2457-648
Telefon kućni:7648
E-mail: E-mail
Odsjek : Fakultet hrvatskih studija

Životopis

Rođen 1979. u Zagrebu, gdje je stekao osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirao je Povijest i Latinski jezik na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na Akademiji dramske umjetnosti i Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu apsolvirao je Teatrologiju. Na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu predaje u statusu vanjskog suradnika od akademske godine 2007./2008., kolegij Latinski jezik za studente povijesti, kroatologije i filozofije. Dugogodišnji je član brojnih inozemnih stručnih tijela (EK-„Modernizacija visokog obrazovanja“, BFUG – „Socijalna dimenzija i LLL“, Nadzorni odbor EUROSTUDENT V istraživanja, supredsjedatelj mrežom NESSIE).

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS