Objavljeno: 13. 9. 2017. u 14:04
Darko Čokor

Još samo tri dana do zatvaranja prijava za program stručnog usavršavanja Academic Teaching Excellence – English as the Medium of Instruction u organizaciji British Councila koji će se održati u Zagrebu od 25. do 29. rujna 2017. godine na adresi Strojarska 24a (Trinom) – mjesta još ima pa se slobodno javite.   

Program je namijenjen stručnom usavršavanju visokoškolskih nastavnika koji predaju (ili planiraju predavati) svoj predmet na engleskom jeziku, a razvijen je suradnji s Odsjekom za obrazovanje Sveučilišta u Oxfordu kao odgovor na sve veći broj studijskih programa na engleskom jeziku u Europi.

Program vodi Rob Lewis, trener s dvadesetogodišnjim iskustvom kao nastavnik, trener, autor i savjetnik za programe stručnog usavršavanja nastavnika.

Više informacija o programu kao i prijavni obrazac pronađite na mrežnoj stranici http://www.britishcouncil.hr/en/teach/online-courses/ate

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS