Objavljeno: 24. 10. 2018. u 10:37
Josip Papak

Dragi studenti,

Pročelnikovo priznanje za izvannastavne aktivnosti (čl. 82 Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima na Hrvatskim studijima), u ak. g. 2017./2018. dodijelit će se u petak 16. studenoga 2018. godine. Studenti mogu prijaviti se osobno ili prijaviti svoje kolege kod svojih studentskih predstavnika u Studentskom zboru Hrvatskih studija (szbor.hs@gmail.com). Po završetku roka, Studentski zbor Hrvatskih studija poslat će studentske prijave vijećima odsjeka. Vijeća odsjeka utvrdit će prijedloge za Pročelnikovo priznanje na temelju studentskih prijava. Odluku o Pročelnikovom priznanju za izvannastavne aktivnosti donosi Pročelnik Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave moraju sadržavati: ime i prezime studenta, kontakt, studij, godinu i razinu studiranja, kratku biografiju i opis aktivnosti koja se predlaže za priznanje s obrazloženjem. U slučaju grupnih prijava biografije pojedinaca mogu biti sasvim kratke, a naglasak je na aktivnosti koja se predlaže u obrazloženju. Prijave se moraju predati Studentskom zboru Hrvatskih studija na mail szbor.hs@gmail.com do srijede, 31. listopada 2018. kako bi se mogle pravovremeno proslijediti vijećima odsjeka na utvrđivanje prijedloga.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS