Objavljeno: 9. 1. 2019. u 10:25
Josip Papak

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika putem ISVU-a (Studomata), u zimskom semestru akademske godine 2018./2019.

Poštovane kolegice i kolege studenti,

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika putem ISVU-a (Studomata), u zimskom semestru akademske godine 2018./2019.

Budući da je odaziv na ankete koje se provode preko Studomata uvijek vrlo nizak, ovim vas putem najljepše molimo da pristupite ocjenjivanju svojih nastavnika u što većem broju. Naime, ozbiljan pristup anketnim upitnicima, vaše ocjene i komentari našega rada, pomažu nam kako bismo pojedinačno mogli poboljšati i ispraviti neke segmente naše nastave, a ujedno nam pružaju i potpuniju predodžbu o općoj kvaliteti nastave na Hrvatskim studijima. 

Anketa je dobrovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Anonimnost je osigurana putem računalnog programa koji svakom studentu dodjeljuje slučajno generiranu šifru i podaci se pohranjuju neovisno o vašim korisničkim računima. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrednovanja nakon završetka ispitnih rokova.

Tehnički podatci o provedbi:

Provedba ankete traje od 9. do 27. siječnja 2019. Anketu možete ispuniti i putem mobilne verzije Studomata. Anketu ne morate ispuniti do kraja odjednom, možete ju privremeno prekinuti i vratiti se njenom ispunjavanju kasnije. 

Molimo vas da eventualne poteškoće vezane uz pristup anketi, kao i eventualan izostanak anketnoga upitnika za neki od predmeta koji imate upisan u zimskom semestru, prijavite na e-mail: jpapak@hrstud.hr 

 

Još jednom vas molimo da se anketi odazovete i unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji.

 

doc. dr. sc. Lovorka Brajković,

Povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS