Objavljeno: 9. 1. 2019. u 10:25
Josip Papak

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika putem ISVU-a (Studomata), u zimskom semestru akademske godine 2018./2019.

Poštovane kolegice i kolege studenti,

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika putem ISVU-a (Studomata), u zimskom semestru akademske godine 2018./2019.

Budući da je odaziv na ankete koje se provode preko Studomata uvijek vrlo nizak, ovim vas putem najljepše molimo da pristupite ocjenjivanju svojih nastavnika u što većem broju. Naime, ozbiljan pristup anketnim upitnicima, vaše ocjene i komentari našega rada, pomažu nam kako bismo pojedinačno mogli poboljšati i ispraviti neke segmente naše nastave, a ujedno nam pružaju i potpuniju predodžbu o općoj kvaliteti nastave na Hrvatskim studijima. 

Anketa je dobrovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Anonimnost je osigurana putem računalnog programa koji svakom studentu dodjeljuje slučajno generiranu šifru i podaci se pohranjuju neovisno o vašim korisničkim računima. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrednovanja nakon završetka ispitnih rokova.

Tehnički podatci o provedbi:

Provedba ankete traje od 9. do 27. siječnja 2019. Anketu možete ispuniti i putem mobilne verzije Studomata. Anketu ne morate ispuniti do kraja odjednom, možete ju privremeno prekinuti i vratiti se njenom ispunjavanju kasnije. 

Molimo vas da eventualne poteškoće vezane uz pristup anketi, kao i eventualan izostanak anketnoga upitnika za neki od predmeta koji imate upisan u zimskom semestru, prijavite na e-mail: jpapak@hrstud.hr 

 

Još jednom vas molimo da se anketi odazovete i unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji.

 

doc. dr. sc. Lovorka Brajković,

Povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS