Objavljeno: 23. 2. 2019. u 12:52
Josip Papak

Poštovani i dragi studenti,
vaše mišljenje nam je važno!


Radi poboljšanja kvalitete studiranja na Hrvatskim studijima postavili smo sandučić za prijedloge, sugestije i pohvale. Ovim vas pozivam da svojim mišljenjem i sugestijama pomognete u razvoju kvalitete i pozitivne atmosfere na Hrvatskim studijima. Sandučić se nalazi ispred Ureda za osiguravanje kvalitete, u prizemlju glavne zgrade. Sve poticaje i zamisli o unaprjeđenju možete slati i elektroničkom poštom na kvaliteta@hrstud.hr, a o njima će raspravljati Povjerenstvo za osiguravanje kvalitete.


U iščekivanju vaših prijedloga srdačno vas pozdravljam,
doc. dr. sc. Lovorka Brajković
Povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS