Objavljeno: 23. 2. 2019. u 12:52
Josip Papak

Poštovani i dragi studenti,
vaše mišljenje nam je važno!


Radi poboljšanja kvalitete studiranja na Hrvatskim studijima postavili smo sandučić za prijedloge, sugestije i pohvale. Ovim vas pozivam da svojim mišljenjem i sugestijama pomognete u razvoju kvalitete i pozitivne atmosfere na Hrvatskim studijima. Sandučić se nalazi ispred Ureda za osiguravanje kvalitete, u prizemlju glavne zgrade. Sve poticaje i zamisli o unaprjeđenju možete slati i elektroničkom poštom na kvaliteta@hrstud.hr, a o njima će raspravljati Povjerenstvo za osiguravanje kvalitete.


U iščekivanju vaših prijedloga srdačno vas pozdravljam,
doc. dr. sc. Lovorka Brajković
Povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS