Objavljeno: 7. 5. 2019. u 17:58
Stipica Grgić

Kliotest

Pozivamo vas na povijesni pub kviz Kliotest koji će se i ove godine održati u sklopu Kliofesta - festivala povijesti.


Pub kviz će se održati u Caffe baru "Spunk" (Hrvatske bratske zajednice 4, kod NSK), u srijedu 15. svibnja 2019. od 19.30 sati.

Prijavite ekipu (do 4 člana) na mail: kliotest19@gmail.com ili na licu mjesta u Spunku od 18.30 do 19.30h.


Neka povijest (p)ostane zabava!

Kliotest 2019. - plakat

Kliotest - Facebook event

Programska knjižica Kliofesta 2019.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS