Objavljeno: 30. 5. 2019. u 08:04
Administrator

Temeljem članka 10. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama Studentski zbor Hrvatskih studija raspisuje natječaj za studentskog pravobranitelja i zamjenika studentskog pravobranitelja za akademsku godinu 2019./2020. Natječaj traje od dana 29. svibnja 2019. do 5. lipnja 2019. u 23:59.

Prijava mora sadržavati motivacijsko pismo, životopis (Europass) i potvrdu o ispunjavanju zakonskih kriterija za obnašanje funkcije (potvrda o položenih minimalno 60 ECTS-a u zadnje dvije godine ili potvrda o upisu studija).

Kandidature je potrebno poslati na adresu:

szbor.hs@gmail.com

Važno je naglasiti kandidirate li se za zamjenika pravobranitelja ili pravobranitelja. Ukoliko imate dodatnih upita, možete ih poslati na prethodno navedenu e-mail adresu. Nakon završetka roka za prijavu, kandidati (koji zadovoljavaju uvjete) bit će pozvani na razgovor sa Povjerenstvom za izbor studentskog pravobranitelja.

Izvornik natječaja (PDF)

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS