Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 30. 5. 2019. u 18:05
Sara Paraga
Poziv na TandEM foto i video natječaj

U okviru međunarodnog projekta “TandEM: Towards Empowered Migrant Youth in Southern Europe” pozivaju se mladi između 19 i 29 godina da sudjeluju u natjecanju "I feel good" u organizaciji Međunarodne organizacije za migracije (IOM).

Tema ovog natjecanja je multikulturalizam, inkluzija i osnaživanje mladih.

Jesi li milenijalac između 19 i 29 godina? Živiš li u jednoj od sljedećih zemalja: Italiji, Malti, Španjolskoj, Cipru, Grčkoj ili Hrvatskoj? Vjeruješ li u raznolikost i multikulturalizam?

Ukoliko je tvoj odgovor na pitanja iznad potvrdan, pozivamo te da sudjeluješ u međunarodnom natjecanju "I feel good" objavom fotografije ili videa o tome što znači inkluzija u tvojoj zemlji i čini li te zadovoljnim/om.

Natječaj traje do 24. lipnja 2019.

Nagrada za 12 najboljih (dvoje po svakoj zemlji sudionici Tandem projekta) je putovanje u Bruxelles u rujnu 2019. Svih dvanaest nagrađenih za najbolje fotografije i video uratke imat će priliku posjetiti Europsku komisiju i Europski parlament. Troškovi putovanja i smještaja su pokriveni.

Kako sudjelovati: prijava se podnosi na web stranici www.iomintandem.com gdje se otvara račun koji omogućuje pristup obrascu za prijavu na natječaj. Uz ispunjeni obrazac potrebno je učitati fotografije ili video. Nepotpune prijave neće se razmatrati. Rok za prijavu je do 24. lipnja 2019. u ponoć.

Detaljnije o natjecanju, uvjetima i načinu prijave pogledajte na poveznici.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS