Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 14. 10. 2019. u 14:08
Matijas Baković

U petak 25. listopada 2019. u Velikoj dvorani Matice Hrvatske, Matičina 2, u Zagrebu održat će se međunarodni znanstveni skup „Štefan Zagrebec i njegovo djelo“. Skup organiziraju Hrvatska kapucinska provincija Sv. Leopolda Bogdana Mandića i Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu povodom 350. obljetnice njegova rođenja.

Događaj započinje u 9 sati, a okupljene će na početku pozdraviti provincijal Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića fra Jure Šarčević, pročelnik Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Mario Grčević, predsjednik Matice hrvatske dr. sc. Stipe Botica, prof. emer. te dr. sc. Alojz Jembrih, prof. emer. s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Više o izlagačima i o samom skupu možete saznati na poveznici:

Međunarodni znanstveni skup „Štefan Zagrebec i njegovo djelo“

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS