Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 12. 11. 2019. u 16:43
Josip Papak

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u ponedjeljak 9. prosinca 2019. godine s početkom u 9.30h u Hotelu International u Zagrebu, održat će se seminar pod nazivom Uloga studenata u osiguravanju kvalitete na visokim učilištima. Događanje je namijenjeno studentima početnih godina, odnosno studentima preddiplomskih i integriranih studija u cilju njihova aktivnijega uključivanja u rad tijela visokih učilišta, posebice Vijeća i Povjerenstva za kvalitetu.

Želja je Agencije za znanost i visoko obrazovanje studente što bolje upoznati s kulturom osiguravanja kvalitete visokih učilišta te ih educirati o njihovim pravima i obavezama, a sve u svrhu aktivnijega uključivanja studenata u aktivnosti unaprjeđenja kvalitete na njihovim matičnim institucijama, ali i na drugim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

Tijekom ovoga seminara, doznat će kako mogu postati pokretači promjena na svojim visokim učilištima, na koje sve načine mogu doprinijeti modernizaciji studijskih programa te sudjelovati u raspravi s kolegama studentima iz čitave Hrvatske. Posebna gošća bit će zamjenica predsjednika Europskog studentskog zbora (European Student's Union – ESU) Gohar Hovhannisyan.

Seminar će se održati u sklopu projekta SKAZVO (Unapređenje sustava osiguravanja i kvalitete visokoga obrazovanja 2016.-2020.) koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Studenti svoje sudjelovanje na seminaru mogu registrirati putem obrasca za prijavu do petka, 22. studenoga 2019. godine.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS