Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 25. 11. 2019. u 12:49
Josip Papak

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održana je u Studentskom centru (Savska 25) od 21. do 23. studenoga 2019. Kao i prethodnih godina, 24. izdanje Smotre Sveučilišta bilo je namijenjeno maturantima, ali su ponešto za sebe mogli naći i aktualni studenti preddiplomskih i diplomskih studija kao i zainteresirani za nastavak studiranja na poslijediplomskoj razini. Dio sadržaja tradicionalno je usmjeren na informiranje o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere, međunarodne razmjene, stipendijama, kao i o studentskom životu općenito.

Naši volonteri marljivo su dijelili prigodne promotivne materijale o Hrvatskim studijima i odgovarali na raznorazne upite zainteresiranih posjetitelja. Maturanti su iz prve ruke mogli čuti kako je studirati na Hrvatskim studijima te koje posebnosti nude naših sedam studijskih programa i to: šest studija za kombiniranje u dvopredmetnom studiranju i pet studija za jednopredmetno studiranje. Volontiralo je 17 studenata različitih godina i smjerova čime smo upotpunili raznoliku sliku naših studenata i studija Hrvatskih studija. Na štandu je ove godine sudjelovalo i sedam nastavnika različitih studijskih smjerova.

U posebnom programu predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i znanstvenih područja, Hrvatske studije predstavljali su doc. dr. sc. Lovorka Brajković, povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu i doc. dr. sc. Stjepan Šterc, predstojnik Odsjeka za demografiju i hrvatsko iseljeništvo.

Hvala svima koji su nas posjetili; vidimo se dogodine!

Fotogalerija Hrvatski studiji na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2019.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS