Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 13. 12. 2019. u 12:40
Administrator

U ponedjeljak, 16. prosinca, s početkom u 16 sati na Fakultetu hrvatskih studija u dvorani „Pula“, Udruga studenata Studia Croatica organizira tribinu pod nazivom „Utjecaj globalizma na razvoj Hrvatske“. Gosti tribine su dr. sc. Tomislav Sunić, bivši profesor Kalifornijskog državnog sveučilišta u Sacramentu te prof. dr. sc. Josip Jurčević, vanjski suradnik Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj ove tribine je potaknuti razgovor o vanjskim, ali i unutarnjim utjecajima globalizma na ekonomsko, demografsko, kulturno i ideološko stanje u Hrvatskoj.

Predavanje je otvorenog tipa, svi studenti/profesori koji žele poslušati predavanje su dobrodošli. Ako netko tko nije student ili profesor s Fakulteta hrvatskih studija, a želi pristupiti tribini, molimo da najavi svoj dolazak.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS