Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 17. 9. 2020. u 16:03
Administrator

Sveučilište Osijek

Fakultet hrvatskih studija i kampus Borongaj u četvrtak, 17. rujna 2020. posjetili su čelnici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku: rektor prof. dr. sc. Vlado Guberac, prorektorica za znanost, tehnologiju, projekte i međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Sonja Vila, prorektorica za nastavu i studente prof. dr. sc. Loretana Farkaš i glavna tajnica Zdenka Barišić.

Primio ih je dekan Fakulteta hrvatskih studija prof. dr. sc. Pavo Barišić sa suradnicima: prodekanom za nastavu i studente doc. dr. sc. Darijem Vučenovićem, predsjednikom Vijeća poslijediplomskih studija prof. dr. sc. Mislavom Kukočem, predstojnikom Odsjeka za komunikologiju prof. dr. sc. Danijelom Labašem.

Tema radnoga sastanka bila je posvećena unaprjeđenju suradnje između visokih učilišta.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS