Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Objavljeno: 6. 10. 2018. u 11:04
Uređeno: 6. 10. 2018. u 11:05
Marjan Ninčević

Poštovane kolegice i kolege,

dobro došli na kolegij Didaktika. Za one koji ovaj kolegij žele slušati kod mene evo nekoliko obavijesti:

1. Predavanja i seminari su srijedom od 12.45 u dvorani SB, bilo bi poželjno da svi koji žele slušati kolegij kod mene dođu na prvi susret radi detaljnijih dogovora.

2. Da biste mogli sudjelovati na ovom kolegiju potrebno se na njega upisati i putem sustava Merlin: https://moodle.srce.hr/2018-2019/my/ šifra za upis na kolegij je: didaktika2018

3. Nakon što se upišete u Merlin pronaći ćete prezentacije: "Opis kolegija" i "Ciljevi, ishodi i sadržaj kolegija" te ćete dobiti uvid u ono što ćemo i kako raditi tijekom sljedećeg semestra. 

4. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno mi se obratite na mail: mnincevic@hrstud.hr

Nadam se dobroj i korisnoj suradnji.

Srdačno,

M. Ninčević

 

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS