Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Diplomski rad
Šifra: 53899
ECTS: 20.0
Nositelji:
Izvođači: Zvonimir Čuljak - Terenske vježbe
Tomislav Janović - Terenske vježbe
Marjan Ninčević - Terenske vježbe
Sandro Skansi - Terenske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Diplomski rad je cjelovita, sveobuhvatna i visoko nezavisna obveza kojom student završava studij, te mora pokazati svoju sposobnost u analiziranju zadanoga problema ili tematike s teorijskog, praktičnog ili istraživačkog stajališta u onom znanstvenom polju ili grani u kojoj je ustrojen studij koji student završava. Cilj je predmeta da student pokaže poznavanje teme, sposobnost samostalnog istraživanja, korištenja literature i primjenu znanstvene i stručne metodologije.
Literatura:
 1. Mentor je dogovara sa svakim studentom ovisno o temi diplomskog rada.;
4. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Filozofija
Termini konzultacija:
 • prof. dr. sc. Zvonimir Čuljak :

  ponedjeljak, 14:20-15:20 (uz prethodnu najavu)

  Lokacija:
 • doc. dr. sc. Tomislav Janović :

  utorak: 11 - 12 sati (soba 117)

  Lokacija: 117
 • doc. dr. sc. Marjan Ninčević :

  Srijedom od 13 do 14 sati, soba br. 106

  Lokacija: 106
 • doc. dr. sc. Sandro Skansi :

  Petkom 8.00-9.30

  Jesenski medurok kod doc.dr.sc Sandra Skansija održat će se u terminu redovnih konzultacija u petak 27.11.2020. u 11.00 u kabinetu. S obzirom na epidemiološku situaciju, studenti se mole da drže propisani razmak od 2m ispred kabineta i da koriste zaštitne maske kategorije N95 ili višlje. U kabinetu će se nalaziti dezinfekcijsko sredstvo. Zbog izuzetnih okolnosti, svi ispiti će se održati u usmenom obliku. Ponesite sve što je potrebno za ispit na koji izlazite: papir, olovku, indeks, isprintani seminarski. U kabinet se ulazi pojedinačno.
  Lokacija:
Obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS