Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Obavijesti
Objavljeno: 20. 6. 2016. u 10:10
Bruno Pušić

Dragi studenti,

Molim vas da ukoliko ste kolokvirali Filozofiju odgoja i želite upisati ocjenu da na upis ocjene dođete 23.06. u 17h.

Objavljeno: 18. 5. 2016. u 13:19
Bruno Pušić

Dragi studenti,

Nastava iz Filozofije odgoja neće se održati 19.05.2016. godine zbog toga što sam na službenom putovanju. Nadoknada će biti organizirana 02.06.2016. u terminu od od 17:30 do 19:00.

Bruno Pušić

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS