Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Grčki jezik
Šifra: 185331
ECTS: 5.0
Nositelji: lekt. Zdravka Martinić-Jerčić
Izvođači: Zdravka Martinić-Jerčić - Vježbe iz stranog jezika
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Vježbe iz stranog jezika 45
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 19. 2. 2021. u 09:40
Zdravka Martinić-Jerčić

Poštovane kolegice i kolege,

Budući da je odlukom Dekanskog kolegija odlučeno da će se nastava do daljnjeg održavati na daljinu, ovim putem želim vas obavijestiti o načinu održavanja i pračenja nastave na ovom kolegiju. 

Ovaj kolegij možete pratiti na Merlinu (ja ću vas upisati u kolegij) te preko zoom platforme. U početku semestra, ja ću nastavu održavati s kampusa, pa oni koji žele i u mogućnosti su prisustvovati nastavi uživo, mogu mi se pridružiti u redovnim terminima nastave. Svi materijali, prezentacije, zadaće i obavijesti će biti postavljeni na Merlinu i moći ćete im uvijek pristupati. Za pristup Merlinu potreban vam je vaš AAI identitet.

Za prvo predavanje obavijest će biti poslana u ponedjeljak preko Merlina. Ukoliko se odlučite doći na predavanje, molim da mi unaprijed javite.  

Vidimo se preko zoom-a u utorak od 9.35h. 

lijepi pozdrav,

Zdravka Martinić-Jerčić

 

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS